Geen categoriePictures by Ro - Familieshoot

Hi! En wat leuk dat je op mijn website kijkt voor fotografie in en rondom Amersfoort! Ik zal mezelf eens voorstellen, ik ben een jonge fotograaf uit Amersfoort. Voltijd student, part-time ondernemer. Geen echte keientrekker, maar na 12 jaar wel een echte Amersfoorter in hart en nieren. Verslaafd aan koffie, reizen, katten en schrijven. Maar vooral: ik houd enorm veel van fotografie!

Fotografie kwam al in mijn leven toen ik 15 jaar was, in de vorm van een 1000D Canon Spiegelreflex camera. Ik had er heel wat maanden voor moeten sparen met mijn baantje in de Albert Heijn, maar de camera wilde ik toch wel zo graag. Toen maakte ik modereportages voor de schoolkrant en mijn eigen blog, later voor mijn reisblog waar ik verslag legde van al mijn avonturen. Tegenwoordig heb ik van fotografie mijn werk gemaakt! Ik maak foto’s omdat ik het altijd weer een uitdaging vind om het verhaal van degene voor de camera te vertellen, diegene op het gemak te stellen en zo het mooiste plaatje mogelijk te schieten. Daarnaast is het gewoon super tof om een mooi plaatje te schieten en mijn klanten daarmee heel blij te maken.

Tegenwoordig kick ik erop op elke persoon die voor mijn lens verschijnt op zijn gemak te stellen. Zo probeer ik de meest natuurlijke en oprechte foto’s te maken. Niets is leuker, en mooier, dan foto’s die natuurlijk overkomen. Zo wordt het echte verhaal en de werkelijke persoonlijkheid voor de lens het beste vertelt. Ik houd namelijk niet alleen van het plaatje, maar vertel het liefste het verhaal wat erbij komt.

Ik ben in te huren als bruidsfotograaf, fotograaf voor families, stellen, kinderen of juist jou alleen. Ook heb ik ervaring met persfotografie. Ik sta ook open voor allerlei andere ideeën! Ben je benieuwd naar mijn ervaring? Bekijk dan eens snel mijn portfolio!