Achter de camera

Pictures by Ro - Roëlle

Mijn naam is Roëlle de Bruin-Boonstra (23) en ik woon in het prachtige Amersfoort. Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in andere culturen, kinderen en creatief bezig zijn. Vooral het creatieve bleef mij het hele leven bij. Ik houd enorm van schrijven, zingen, online bezig zijn met communicatieve dingetjes en het maken van foto’s.

In mijn “gewone” leven ben ik studente aan de Universiteit van Utrecht. Ik studeer pedagogiek/sociologie. Ik hoop door mijn opleiding en toekomstig werk verandering te kunnen maken in de wereld.

Maar om al het studeren te doorbreken, ben ik graag ook creatief bezig. Toen ik 15 jaar was, kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Ik deed toen modereportages voor de modeblog van mij en mijn vriendin, en ik fotografeerde voor de schoolkrant. De laatste jaren is mijn liefde voor fotografie weer ontlokt. Ik houd er nu enorm van om kinderen, stellen, families of bruidsparen voor mijn camera te hebben. De komende jaren hoop ik nog veel meer te leren en te ontwikkelen.