Achter de camera

Over Pictures by Ro

Pictures by Ro helpt ondernemers, bedrijven en particulieren om hun verhaal te vertellen met beeld. Door fotografie is het mogelijk om meer te vertellen over een idee, een product of over een familie.

Fotograaf in Amersfoort

Pictures by Ro is een fotografiebedrijf, opgericht als dochteronderneming van Comunicazione. Comunicazione ontwikkelt websites, SEO-teksten, beeld en contentmarketing. Fotografie maakt onderdeel uit van het totaalaanbod, maar valt ook los te boeken. Pictures by Ro bevindt zich in Amersfoort, maar is inzetbaar in de gehele regio Utrecht. Voor specifieke verzoeken, kan je een bericht achterlaten via de contactpagina!

Missie

Het is bijzonder om momenten vast te leggen, zeker in een cultuur waarin het vastleggen van beeld belangrijker is dan ooit. Tegenwoordig is het zo makkelijk om zelf je leven vast te leggen, gewoon, met de camera van je telefoon. Maar het is eigenlijk best wat waard om even de tijd te nemen om samen met je liefde, je familie, je kind een deel van jouw verhaal vast te leggen. Je doet een investering voor de rest van je leven.

Werkwijze

  • Bij bruiloften vind ik het altijd leuk om jullie eerst te leren kennen. Daarom plan ik graag een koffiedate bij jullie thuis of in een cafeetje!
  • Het liefste fotografeer ik mensen midden in de natuur. Ik maak geen gebruik van studio’s.
  • Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn gemak is. Ik gebruik daarom aanwijzingen en voorbeelden om te laten zien wat ik voor me zie. Verder zijn oprechte foto’s ook geweldig. Daarom zal ik af en toe een pauze geven of een rustmomentje zonder aanwijzingen.

Over Roëlle

Mijn naam is Roëlle de Bruin-Boonstra, 27, en ik woon in het prachtige Amersfoort. Ik ben al van jongs af aan geïnteresseerd in andere culturen, verhalen en creatief bezig zijn. Vooral het creatieve bleef mij het hele leven bij. Ik houd enorm van schrijven, zingen, online marketing en het maken van foto’s.

Fotograaf door zelfstudie

Toen ik 15 jaar was, kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Ik deed toen modereportages voor de modeblog van mij en mijn vriendin, en ik fotografeerde voor de schoolkrant. De laatste jaren is mijn liefde voor fotografie weer ontlokt. Ik houd er nu enorm van om kinderen, stellen, families of bruidsparen voor mijn camera te hebben. Ook vind ik het uitdagend om een commercieel concept uit te werken of zakelijke portretten te schieten. Ik blijf mezelf nieuwe technieken aanleren, onder andere door het volgen van cursussen, online informatie te verzamelen en uitdagende klussen aan te nemen. Ik geloof ook echt in de kracht van het internet!

Waarom geloof ik in beeld?

Naast mijn bedrijf Pictures by Ro schrijf ik ook content en SEO webteksten voor bedrijven bij Comunicazione. Hoewel tekst een website, bericht of een andere uiting kan maken of breken, geloof ik ook sterk in beeld. Je kan meer vertellen met beeld, en het maakt vaak je content af. Daarbij geloof ik in origineel beeld voor bedrijven, niet in stockfotografie.

Voor particuliere klanten is het houden van een fotoshoot een investering waar je geen spijt van kan krijgen. We vergeten vaak om momenten vast te leggen in ons leven, maar het inhuren van Pictures by Ro zorgt ervoor dat je speciale moment of levensfase de aandacht krijgt die het verdient

Foto gemaakt door Sara