Achter de camera

Over Roëlle

Hoi! Mijn naam is Roëlle de Bruin-Boonstra, 28, en ik woon in het prachtige Amersfoort. Met mijn camera in de hand en lach op mijn gezicht fotografeer ik personen, stellen en families die een stukje van hun verhaal willen vastleggen. Ik maak met veel liefde lichte, vrolijke foto’s waar je natuurlijk en ongedwongen op staat.

Hobbyfotograaf

Toen ik 15 jaar was, kocht ik mijn eerste spiegelreflex camera. Ik deed toen modereportages voor de modeblog van mij en mijn vriendin, en ik fotografeerde voor de schoolkrant. De laatste jaren is mijn liefde voor fotografie weer ontlokt. Ik houd er nu enorm van om kinderen, stellen, families of bruidsparen voor mijn camera te hebben. Nu ik zelf ook moeder ben, vind ik het extra leuk om kinderen en gezinnen voor de lens te hebben. Ook vind ik het uitdagend om een commercieel concept uit te werken of zakelijke portretten te schieten, dit doe ik vanuit mijn andere bedrijf Comunicazione.

Over Pictures by Ro

Met mijn camera in de hand en lach op mijn gezicht fotografeer ik personen, stellen en families die een stukje van hun verhaal willen vastleggen. Ik maak met veel liefde lichte, vrolijke foto’s waar je natuurlijk en ongedwongen op staat.

Tegenwoordig is het zo makkelijk om zelf je leven vast te leggen, gewoon, met de camera van je telefoon. Maar het is eigenlijk best wat waard om even de tijd te nemen om samen met je liefde, je familie, je kind een deel van jouw verhaal vast te leggen. Je doet een investering voor de rest van je leven.

Werkwijze

  • Het liefste fotografeer ik mensen midden in de natuur. Ik maak geen gebruik van studio’s.
  • Ik vind het belangrijk dat iedereen op zijn gemak is. Ik gebruik daarom aanwijzingen en voorbeelden om te laten zien wat ik voor me zie.
  • Verder zijn oprechte foto’s ook geweldig. Daarom zal ik af en toe een pauze geven of een rustmomentje zonder aanwijzingen.
  • We moeten op een shoot vooral samen kunnen lachen!